Kompanija Moris rent-a-car više od 20 godina uspešno sarađuje sa domaćim i stranim klijentima. Uvek se trudimo da vam ponudimo više nego što očekujete jer svoj uspeh merimo jedino vašim zadovoljstvom. Naš stručni kadar uvek vam je na raspolaganju na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu; pomoći će vam da pronađete pravo rešenje za svoje potrebe - odmah.

Naše iskustvo radi za vas. Dobićete pravi savet i najbolju ponudu, uz profesionalni pristup i poštovanje vaših želja. Za nas je najbolja preporuka to što nam se klijenti - i domaći i strani - godinama iznova vraćaju.

Informacije, rezervacije, preuzimanje vozila - konstantno smo vam dostupni. Pronađite nas na Aerodromu “Nikola Tesla”, u sektoru za međunarodne dolaske.

ISKUSTVO

Više od 20 godina iskustva!
Moris Rent-a-car je kompanija sa dvadesetogodišnjim iskustvom u radu sa domaćim i inostranim klijentima.

SAVETI

Stručni radni kadar vam je uvek na raspolaganju da pronađe pravo rešenje za vaše potrebe i postara se da one budu sprovedene na precizan i krajnje poslovan način.

PROFESIONALIZAM

Visoki nivo profesionalizma u poslovanju utemeljuje veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

DOSTUPNOST

Naša poslovnica vam je konstantno dostupna na Aerodromu „Nikola Tesla“ Beograd, u sektoru za međunarodne dolaske.Strucan kadar ce Vam izaci u susret svim Vasim zahtevima.

Informacije o preuzimanju vozila
Informacije o vraćanju vozila